میرنیوز

قدیر رجب زاده

آخرین اخبار علمی دارای کلمه کلیدی : قدیر رجب زاده

نقشه جامع اصالت سنجی عسل تدوین شد

نقشه جامع اصالت سنجی عسل تدوین شد
2022-09-11T10:15:21+04:30
نقشه جامع اصالت سنجی عسل با هدف اطمینان از منبع تغذیه زنبور عسل در زمان تولید، توسط محققان کشور تدوین شد.

ضرروت تزریق فناوری و نوآوری به صنعت غذا

ضرروت تزریق فناوری و نوآوری به صنعت غذا
2022-08-16T13:11:49+04:30
رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی گفت: کارنامه صنعت غذا در حوزه سرمایه گذاری و اکوسیستم نوآوری قابل قبول نیست و نیاز به تزریق فناوری های جدید، دانش روز و ...

نخ خوراکی نبات تولید شد

نخ خوراکی نبات تولید شد
2022-07-25T15:21:48+04:30
محققان کشور موفق شدند فرمولاسیون نخ خوراکی جهت استفاده در تولید شاخه نبات زعفرانی را بدست آورند.

ورقه های ضد قارچ افزایش دهنده ماندگاری میوه تولید شد

ورقه های ضد قارچ افزایش دهنده ماندگاری میوه تولید شد
2022-01-10T12:50:03+03:30
رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی از تولید ورقه های ضد قارچی رهاینده کنترل شده دی اکسید گوگرد با هدف افزایش ماندگاری میوه ها برای توسعه صادرات محصولات باغ...

بسته تخصصی بهره وری صنایع غذایی ارائه می شود

بسته تخصصی بهره وری صنایع غذایی ارائه می شود
2021-10-11T11:32:11+03:30
موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی همزمان با ۱۶ اکتبر (۲۴ مهر ماه) «روز جهانی غذا» و «هفته غذا در کشور»، بسته تخصصی بهره وری صنایع غذایی را ارائه می کند.

آزمایشگاه موسسه علوم و صنایع غذایی گواهینامه ISO ۱۷۰۲۵ گرفت

آزمایشگاه موسسه علوم و صنایع غذایی گواهینامه ISO ۱۷۰۲۵ گرفت
2021-07-24T14:40:07+04:30
رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی از موفقیت آزمایشگاه مرکزی این موسسه در اخذ گواهینامه ISO/IEC ۱۷۰۲۵ از مرکز ملی تایید صلاحیت ایران (NACI) با رعایت اصول م...

کارگروه پشتیبانی از تولیدات در صنایع غذایی تشکیل شد

کارگروه پشتیبانی از تولیدات در صنایع غذایی تشکیل شد
2021-05-01T15:52:15+04:30
مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی کارگروهی تحت عنوان کارگروه پشتیبانی از تولیدات در صنایع غذایی را در راستای تحقق شعار سال تشکیل داد.

ساخت انواع سنسورهای کنترل کیفیت مواد غذایی

ساخت انواع سنسورهای کنترل کیفیت مواد غذایی
2021-02-21T10:11:11+03:30
رئیس مؤسسه علوم و صنایع غذایی از طراحی و ساخت انواع سنسورها برای تشخیص و شناسایی انواع آلاینده‌های مواد غذایی در این مؤسسه خبر داد.

امنیت غذایی کشور نیازمند پژوهش در صنعت غذاست

امنیت غذایی کشور نیازمند پژوهش در صنعت غذاست
2020-12-07T15:29:54+03:30
رئیس کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی گفت: تامین امنیت غذایی مردم در شرایط کنونی، توجه بیشتر به پژوهش در صنعت غذا را می طلبد.

پروژه های موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی برای افزایش امنیت غذایی

پروژه های موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی برای افزایش امنیت غذایی
2020-10-20T15:34:22+03:30
رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی از تولید جیره های غذایی خبر داد و گفت: این جیره ها برای دانش آموزان، افراد خاص، شرذیط بحرانی به صورت جداگانه به تولید رس...

نقشه راه تجاری سازی صمغ های بومی ایران تدوین شد

نقشه راه تجاری سازی صمغ های بومی ایران تدوین شد
2020-02-04T14:24:28+03:30
رئیس مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی گفت: نقشه راه تجاری سازی صمغ های بومی ایران با هدف شناسایی پتانسیل های بالقوه این مواد در مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذای...
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)